BedrijfProjectmanagement

Onrecht in het Verre Oosten, en in Rusland., Zeya waterkrachtcentrale

Hallo, mijn naam is Artyom Kudymov I 15 let.I hier onlangs zaintresoval me één vraag:

In onze stad staat Zeya HPP en waarom China 1 kilowatt aan energie wordt verkocht voor 54 pence, en we amurchanam dezelfde kosten per kilowatt 2,74 rubley.I dat is wat ik stel voor: volledig stoppen transmissie van elektriciteit in China, en vervolgens naar we betaald voor een stuk minder licht, of niet betalen ... Dus waarom doen we Amurchane moeten meer dan de Chinese ??? en waarom deze vraag niet is het maken van voldoende aandacht te besteden! het is niet eerlijk !!! we zijn inheems Russen en we betalen meer dan de Chinezen, hoewel Zeya waterkrachtcentrale bevindt zich in onze stad! kijk niet in mijn niet zo hoge leeftijd, ik kan het niet uitstaan! Russisch voor de Rus mijn mening, de reden waarom in ons land goed alleen degenen die geld te stelen uit de begroting te leven, en neemt steekpenningen, ik wens dat al onze land goed leven en niet wat we Chinezen hebben ze niet nodig! Misschien zelfs na dit artikel zal de overheid aandacht besteden aan het! (hoop ik).

En toch is dat ik ook de zorg over:

In Rusland Miljoenen vierkante kilometer van de beschikbare grond poley.Tak waarom het niet omzetten in een plus land! U kunt haar of iets anders ... Ja, onze natuurlijke hulpbronnen ook zaaien, we hoeven niet te afhankelijk zijn van iemand !!! U kunt alle gesloten worden land, en voor diegenen die we zijn gegroeid gebruiken en we hebben geproduceerd! Nou, de waarheid kookt! ik kan niet zwijgen langer te houden en dat is de reden waarom ik besloten om dit artikel te schrijven, kan iemand met mij zullen het niet eens, maar het is me niet volnuet.Ya uitte zijn eigen mening! Maar ik hoop dat we kunnen vinden en edinomyshlenikami omdat splitsing is het al mogelijk stil genoeg om te worden! Nou, toen we zullen leven en niet staren naar de Europa, Amerika ... Ik hoop dat alle hetzelfde zal komen om een sterke leider met wat Rusland zal stijgen naar een nieuw niveau op alle gebieden de macht ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 birmiss.com. Theme powered by WordPress.