Sport en FitnessVoetbal

EURO 2000: resultaten en feiten

EURO 2000 nam de twee landen - België en Nederland. Het gebeurde voor het eerst in de geschiedenis. 11e Europees Kampioenschap was spannender dan het toernooi in 1996. Deelnemende teams van UEFA EURO 2000, waren er 16. Prefab blij het publiek met een spannende wedstrijd met onvoorspelbare uitkomsten. Veel zwakke teams waren in staat om een sensatie te presenteren, het spelen van stellaire composities. EURO-2000 Russische team kon er niet uit.

qualifiers

Het was niet in de voorrondes van de sensaties. De meest interessante groep begon in Frankrijk, Oekraïne, Rusland, IJsland, Armenië, Andorra. Voor het bereiken van vochten vier teams. Drie beginnen games voor Rusland waren mislukkingen. Maar toen het team was in staat om een krachtige reeks van zes games geven. In de laatste wedstrijd van Rusland, een fout gemaakt, achter Oekraïne, dat later maakte plaats voor Slovenië in de play-offs. Frankrijk ging naar EURO 2000 van de eerste plaats.

groep A

De groep bestond uit: Portugal, Roemenië, Engeland en Duitsland.

In de groepsfase van de Roemeense nationale ploeg was iets ongelooflijks. Ze slaagde erin om Engeland te verslaan met een score van 3: 2 en speelde tekenen met Duitsland. Alleen Portugal was in staat om de Roemenen te stoppen. Zeer slecht gehandeld Engeland, enige overwinning te hebben gewonnen. Mislukking was Duitsland, twee wedstrijden te hebben verloren en getekend. Dit niveau van het spel van de Duitsers in de Euro 2000 voetbal werd verwacht niemand.

In de play-offs uit Portugal en Roemenië.

groep B

In de groep waren: Italië, Zweden, België en Turkije.

Er was geen sensatie. Italië, de favorieten, nam de eerste plaats, met heldere spel niet was. Voor de tweede plaats in de rest van de teams vechten groep. De Belgen begon goed, Zweden verslagen in de eerste game, maar dan te vertragen en maakte plaats voor de Turken 0: 2 door ze naar de tweede plaats.

In de play-offs ging hij naar Italië en Turkije.

groep C

In de groep waren: Spanje, Joegoslavië, Noorwegen en Slovenië.

Spanje in de groep moest de duidelijke favoriet. Echter, dit is niet gebeurd. EURO 2000 voetbal zal worden herinnerd voor hun onduidelijke begin. In de eerste wedstrijd van het team verloor naar Noorwegen met een score van 1: 0. Slovenië niet sensaties, het verliezen van 2: 1. Om de play-offs Spanje moest Joegoslavië verslaan verlaten. Tegen de 90e minuut van Joegoslavië leidde met een score van 3: 2. Aan het begin van extra-tijdstraf vergeleken met de Spanjaarden door, maar dit is niet genoeg. In de laatste seconden van Spanje in geslaagd om een wonder te werken door de vierde goal scoren.

In de play-offs vorig Spanje en Joegoslavië.

groep D

In de groep waren: Nederland, Frankrijk, Tsjechië en Denemarken.

Wedstrijden in de groep zal worden herinnerd niet alleen een spannend spel, maar ook schandaal van de jury. Duel Nederland, de Tsjechische Republiek werd gehouden in spanning. Tsjechië leidde het spel, en de wedstrijd kwam er een einde. Het leek erop dat Nederland stuiteren. Aan het einde van het spel voor een zeer twijfelachtige overtreding rechter stel een boete die is geïmplementeerd.

Ze bereikten de play-offs in Nederland en Frankrijk.

kwartfinales

De wedstrijd Spanje-Frankrijk was de meest interessante in Euro 2000 kwartfinales. De composities van beide teams was indrukwekkend. Spanje begon zeer bewust, meteen voor een aantal gevaarlijke momenten aan de poorten van de Fransen, maar de doelman speelde betrouwbaar. Op een gegeven moment Djorkaeff maakt standaard en Zidane stuurt de bal in het de bovenhoek. Vijf minuten later, Spanje en verdiende de stip. Djorkaeff op het laatste moment herneemt France naar voren. Helemaal aan het einde van Spanje heeft een kans, maar Raúl verzuimde te scoren met een "punt".

Duel Nederland, Joegoslavië ging spannend. Nederlands voor de wedstrijd niet wordt beschouwd als duidelijk favorieten bovendien velen niet ze te zien in de halve finales. Echter, Joegoslavië, waarin de groep toonde een ongelooflijke spel, werd verwoest door de Nederlanders. Veel analisten zijn niet in staat om dit falen verklaren. Holland hield ook het beste spel in het toernooi, winnen met een score van 6: 1.

Roemenië in de oppositie niet in geslaagd te verrassen met Italië. Van het team dat erin geslaagd om Engeland te verslaan in de groepsfase, verwachtten we meer. Totti en Inzaghi scoren de bal, Roemenië naar huis gestuurd. Innemend spel stond George Hadzhi, die in de tweede helft kreeg twee gele kaarten.

In de wedstrijd was Portugal-Turkije favoriet voor de hand liggende. Nuno Gomes scoorde tweemaal, gooiden de Turken uit het toernooi. exit van Turkije in de play-offs was al een groot succes, zo ontevreden kreten van de fans was het niet.

halve finale

Het duel tussen Nederland en Italië was de inrichting van het toernooi. Dit was niet het laatste UEFA EURO 2000, maar niet inferieur aan te wakkeren. De favorieten werden beschouwd als het Nederlands. Ze hadden de helderste aanval die reeds is erin geslaagd om het publiek te imponeren. Italië tegen een evenwichtige verdediging. Italianen moest spelen met tien mannen uit de 34e minuut. Twee boetes werden opgelegd in Toldo gate, maar het spel keeper en Rod verliet de Italianen in het spel. Alles werd beslist in de penalty shootout, die Italië was stabieler en doorgegeven.

In de wedstrijd brak Portugal-Frankrijk de tweede rij. In de belangrijkste tijd ploegen scoorden de bal en verhuisde het spel in extra. Aan het einde van de scheidsrechter kent een sanctie feit waarvoor bijwerkingen scheidsrechter. Zidane correcte toepassing van de standaard en leidde Frankrijk naar de finale.

EURO 2000 finale

Deze spannende UEFA kon het niet afmaken vervaagde finish. En zo gebeurde het. Op de 55e minuut, gingen de Italianen voorsprong dankzij een doelpunt Delvecchio. Tot aan het einde van de helft hielden zij het voordeel. Op de toegevoegde minuut de bal aan de poorten van Italië. In de extra tijd scoorde France een "gouden" goal en grist de trofee UEFA EURO 2000. Frankrijk-Italië - de meest interessante wedstrijd was de finale voor vele jaren.

Toernooi organisatoren bracht enorme winsten. Wedstrijden bezocht door miljoenen fans. EURO 2000 gaf het publiek een veel positieve emoties en interessante gevechten.