BetrekkingenBreuk van de betrekkingen

Engste Night Before de mooiste zonsopgang.

Soms krijgen we vast te zitten op één en dezelfde. Dit wordt vaak een oude liefde. We gaan door zeer sterk, dat we heel veel, en we denken dat erger is dan de kloof niet kan zijn. Ik ben hier, ze zag: in de momenten waarop we het gevoel slecht, het lot geeft ons een plezier, bijvoorbeeld, zoals een telefoontje van je ex of iets anders, en we zijn verzanden met ankers en gooien in de verwarring van waaruit hij gevlucht, want er is het lijkt ons makkelijker, is het makkelijker, er is favoriet. Ik herinner me, ik vergat alles, over hoe beloofde mezelf dat nooit meer samen met die persoon zal zijn, zal ik het antwoord hetzelfde als egoïsme. Maar zou hij noemen, ik drop iets waarmee ik ben zo moeilijk te meten, om weg te blijven van hem. De reden voor deze vreselijke afhankelijkheid en idealisering, dat ik gebouwd heb omheen. Kijk in de ogen van een man, die gij iets niet in de buurt hebt zien, behalve het is veel gemakkelijker dan om zichzelf ervan te overtuigen dat er andere genoegens, maar dan komt de climax, ik ophouden om op te treden, om beslissingen te nemen, om keuzes te maken. Mijn gevoelens deed alles voor mij en ik klampte zich aan hem als voor een reddingslijn. De bottom line is dat je toevlucht nemen tot het, je gelukkig bent, je samen bent, je bent terug in de toevoer in een wereld waar u en hem, en al het andere doet er niet toe. Dan is de fatale klap van het lot. Alles kan gebeuren: hij had de andere of als je gewoon verveeld met het, maar het feit dat hij weigerde van je. En denk je dat er kan niet slechter zijn. Misschien als je teruggaat naar zichzelf in zijn armen te redden. Je weet wel, het leven geeft ons een speciaal soort pijn dat je bij mezelf gekomen en realiseerde zich dat niet meer leven zonder de hulp van uw favoriete persoon. Ik moet bekennen, ik ben erg zwak in dit opzicht heb ik een duizend keer stappen op dezelfde hark, terug te keren naar het opnieuw en opnieuw. Maar we moeten begrijpen dat de manier waarop deze routine is voltooid. Ik begrijp dat niemand wil doen wat hij wil doen. Maar u zult nooit voelen hoe geweldig het is om de onbemind ding houden, zo niet erin duiken met zijn hoofd. Met het, je bestaat voor zichzelf en voor hem, maar het leven "duwt" u, zodat u draaide zich om, keek naar de mensen die het evenement gewaardeerd en besefte dat er nog vele andere charmes. Wanneer u een beslissing te nemen, je woont, verplaatsen en de beweging is het leven. Als u het moeilijk vindt, niet stilstaan bij, weet je waarom? Omdat de ergste nacht in de voorkant van de mooiste zonsopgang. U zult begrijpen wanneer je een keuze te maken en ga langs deze paden. God zal u leiden op een pad dat je zelf gebouwd, droomde je dat kost je veel. Ik kan u zeggen, ik heb niet de moed om hem te verlaten hadden, maar blijkbaar God gaf me een kans om te zondigen en ze niet gebruiken. Geliefde liet me op die dag, toen ik mezelf wilde rechtzetten. Ik vond het een geweldig cadeau van boven. Mijn taak is niet om deze route, waar het moeilijk is om het ingewikkeld te houden gaan, maar ik ben wanhopig proberen om mijn hart te kalmeren wanneer ik online zien en dat hun angst te boven zou komen, heb ik lang en hard te kijken naar zijn verkleinde foto's in contact, verzekeren zelf, het is gewoon een foto, niets in deze vreselijke daar, en weet je wat, ik deed. De opwinding was verdwenen, en ik wist dat hij een van de weinigen in mijn lijst van mensen die online zijn, niets meer was. Het is eenvoudig, maar het is de moeite waard, de moeite waard de tijd wanneer u de prachtige zonsopgang zal ontmoeten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 birmiss.com. Theme powered by WordPress.