BetrekkingenOntmoeten

Vriendelijke woorden meisje

Liefde - het is een heerlijk gevoel, waaraan moet met zorg worden behandeld. Als het wederzijds is, de mensen zijn vriendelijk en zachtaardig. Opgemerkt moet worden dat vrouwen altijd wachten op liefdevolle hun partners en de vele mooie woorden bekentenissen. Elke man, op zijn beurt, mag niet hun gevoelens te verbergen. Hij zou zeggen vaak leuke dingen aan het meisje. In dit geval is het van belang de meest oprechte te zijn. In de regel, de meest aangename om het meisje in staat is om de man die niet bang is om belachelijk of grappige, praten over hun gevoelens te vertellen.

Een verklaring van de liefde op elk moment van de dag. In de ochtend u maar kunt wensen voor uw favoriete vrouw, en goede morgen aan toe te voegen dat je koesteren, dat het duurt al je gedachten, etc. Tijdens de lunchpauze moet worden verzonden het meisje een bericht met de woorden "Bon appetit, mijn beste. Ik droom van elk moment dat we samen eten thuis. Integendeel, het zou worden gerealiseerd. " U kunt ook mooie woorden van het meisje voor de nacht. In dit geval is het beter om een woord van dank voor alles wat zij voor u heeft gedaan schrijven, zeggen dat je wensen haar zoete dromen en hopen dat u droomt ervan.

Zacht en aangenaam om het meisje zou zeggen: bij elke gelegenheid (tijdens een normaal telefoongesprek, in de fitting winkel, wandelen, etc).

Hier zijn een aantal zinnen en zinnen die kan worden gezegd van zijn geliefde.

Schat, ik ben dankbaar voor wat je bent met mij, je van me houdt. Ik ben elke seconde na te denken over je, over wat je hebt me mooi. Ik bedoel, je alles voor me bent. Toen ik je zag voor de eerste keer, ik besefte meteen dat ik niet zonder jou kon leven. Jij bent degene die in mijn hart. Ik heb niemand anders nodig. Ik hou van je meer dan ik, meer dan het leven.

Mijn schat, ik mis je. Wanneer je weg bent, ik voel me erg slecht. Ik merk dat ik denk dat ik kan absoluut niet leven zonder jou. Je ogen maken me gelukkig. Al mijn leven zal ik behoor alleen voor u. Ik zal je nooit pijn of pijn doen. U bent de meest waardevolle ding in mijn leven. Mijn heden en mijn toekomst ligt alleen met jou. Je - mijn geluk, mijn lot. Mijn meisje, ik wil dat je de moeder van mijn kinderen. Je bent mijn beste. Ik zal altijd alleen van jou.

Mijn beste, ik dank u voor het feit dat opgemaakt met mijn ijver. Het spijt me voor het. Ik hou van je net zo veel. Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou. Onlangs was ik erg bang je te verliezen. Dat is waarom ik zo jaloers geworden. Het is niet uit kwaadaardigheid. Ik hou van je razend. Niemand in dit leven kan ik je niet geven. Ik dus moet je, wat je bent.

Aangenaam om het meisje kan niet alleen spreken, maar ook sms-berichten verzenden. Bijvoorbeeld, kan dit worden gedaan na een romantische date. soortgelijke boodschap tekst moet er ongeveer zo uitzien:

Darling, bedankt voor deze geweldige avond. Vandaag was onweerstaanbaar. Zodra u de ingevoerde restaurant, mijn hart begon te bonzen van opwinding en de gekke liefde voor jou. Vergeef me voor wat ik was nerveus. Dit was te wijten aan het feit dat ik mezelf niet kon beheersen bij het zien van jou. Hoe blij ik ben dat je bij me bent. Vandaag realiseerde ik me dat ik niet zonder jou kon leven. En ik besefte dat alleen zal je mijn vrouw en de moeder van mijn kinderen. Mijn beste, je bent de beste meisje in de wereld. In mijn hart is er alleen jij.

Of als volgt uit:

Schat, ik kan niet vergeten vandaag diner bij kaarslicht. Het was gewoon geweldig. Ik ben steeds meer van overtuigd dat ik je elke keer - de beste. Ik ga helemaal nergens te stoppen voor het avondeten, want het is al erg rommelig voedsel dat je niet klaar bent. Vandaag de dag, je was geweldig. Ik denk elke seconde, mijn schoonheid. Je bent alles voor mij. Ik hou van jou, mijn schat.

Vriendelijke woorden meisje moet zo vaak spreken mogelijk te maken. Als een vrouw overladen met complimenten en woorden van liefde, dan zal zij voel me heel gelukkig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 birmiss.com. Theme powered by WordPress.