FormatieVerhaal

Maria Orlova - hopen dat de Russische slee

Vandaag laten we praten over de jonge hoop van de Russische slee. Mariya Sergeevna Orlova - de meester van de sport, in het voordeel van het Russische team, sport - skleton, winnaar van het EK en WK.

Het leven en carrière

Maria Orlova werd geboren op 14 april 1988 in St. Petersburg. Hoogte - 167 cm, gewicht - 69 kg.

Jonge Masha begon onmiddellijk om betrokken te raken in de atletiek te krijgen, maar uiteindelijk besefte dat om te slagen in deze sport en niet in staat zijn om te gaan kijken en skeletten.

Maria Orlova actief SLED 12 jaar, en in 2008, werd Mary geselecteerd voor het nationale team, waar ze begon om deel te nemen in de belangrijkste wedstrijden van de internationale klasse, waaruit blijkt zeer goede resultaten.

Debuteert bij de Europa Cup in het Duitse Winterberg, Orlov toont een negende tijd, met dezelfde resultaten gehouden voor de rest van het seizoen. Ze klampte zich altijd tot de top tien.

Volgende Mary wachtte een jeugd wereldkampioenschap, waarvan de uitkomst - op de negende plaats.

Het volgende seizoen, Maria Orlova toegevoegd aanzienlijk tempo: slechts één keer omdat het geen voet aan de grond te krijgen in de top tien van de acht fasen uitgevoerd en in het algemeen klassement, eindigde het seizoen op de vierde plaats.

In het najaar van 2010, met wisselend succes atleet deelgenomen aan de America's Cup in hetzelfde seizoen deel aan de Intercontinental Cup.

Seizoen 2012 Maria Orlova hield niet geheel succesvol. Ze rechtstreeks aan al de beker wedstrijden, en het beste resultaat kwam in de weg in Zwitserland (St. Moritz), waar de atleet de negende plaats heeft gewonnen. Aan het einde van het seizoen in het algemeen klassement was Masha 12e.

opmerkelijke awards

In 2013, in de Oostenrijkse stad Igls op het EK Orlova won hij een zilveren medaille, die ging in het algemeen klassement, dankzij Maria ontving de beker extra medaille - brons. In het gemengde team World Cup evenement in Winterberg Maria heeft haar schatkamer van medailles uitgebreid nog een andere brons.

Vooruitlopend op de atleten niet een toespraak, en Maria Orlova, wiens biografie is nog niet zo uitgebreid, niet alleen te zien in deze sport arena. Veel succes aan de jonge en veelbelovende sprotsmenke.