Sport en FitnessExtreme Sports

Extreme - Adrenaline Dependence

Extreme sporten is voor mij geen loze kreet, een zeer nauwe en vriendschappelijke voet. Voor 10 jaar is mijn passie, straat, fiets proef een beetje snowboarden. Gedurende deze tijd, mijn lichaam is zo gewend aan de adrenaline die afhankelijk zijn van het is geworden! Elke lente Ik kijk en een nerveuze blik blik op droog asfalt, beginnen om het lichaam voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

In dit artikel zullen we ons richten op veloekstrime. Zelfs in de 16 jaar ontdekte ik de fiets als middel van meningsuiting. Dankzij liefhebbers in de stad, heb ik geleerd dat in de twee wielen, kunt u niet alleen rijden, maar ook een groot aantal trucjes om op te staan!

Ik ben begonnen met de klassiekers en basics - banihopy, willie. In eerste instantie verward in termen van, we alle richtingen werden extreme Trials genoemd, en zo gebeurde het dat als gevolg van de overgrote meerderheid van de katalschikov bezig bike trial. Tricks door de jaren heen werd meer geavanceerde, sovershenstvoalis, veranderde fietsen comfortabeler en sterke longen. Zodra ik erin geslaagd om de machine te monteren op het frame ZOO! Rijden op deze fiets professioneel gemaakt me genot! De vooruitgang in de technologie is op het gezicht. Die tevens de en-lichaam gegroepeerde bepaalde belasting. Op een dag was ik verdraaid hellicopter`y, sprong hij high-drops, gerepeteerd tachhopov technologie. Bike proef maar ik heb altijd miste snelheid. Balans, controle, het overwinnen van de hoogten - het is prima, maar ik was altijd vervelend dat op ronde wielen Ik spring en niet rollen! Het is onnatuurlijk!

Zo geleidelijk aan begon ik om hun stijl te ontwikkelen. Ik liep langzaam weg van de fundamenten van het proces, en meer en meer vervreemd van de Straat en Dortu. Breedband Internet gaf me veel van video die ik zag het opstaan mijn idolen, leende het idee van de techniek, en de belangrijkste inspiratiebron. Als een gewoon mens kan leren dat het mogelijk is voor een fietstocht op de muren of opstijgen van een plaats op de meter horden? Mijn idolen waren en zijn nog steeds: Danny MacAskill, Damon Watson, dhr. Snuit.

Langs de weg - ik was voortdurend vallen, brak boten, het veranderen van onderdelen, wonden te helen, verstuikingen, kneuzingen. En ik kan met zekerheid zeggen - van alles wat ik weet sport - fiets is echt de meest veilig en onschadelijk. Bijna aan het begin kocht ik bescherming op het scheenbeen - is de belangrijkste bescherming, zonder welke ik me niet voorstellen schaatsen en hoe meer leren van nieuwe trucs! Hoeveel pedalen schokken die mijn schilden Dienese! Hoe vaak hebben ze mijn beenderen gered! Ik rijd ze nog steeds!

Maar niet voor niets extreme heeft deze naam. 10 jaar op rij ik schaatste, viel, stond op, ging op! Maar op een dag viel ik, stond op, maar ging naar de eerste hulp. Het was de meest gewone banihop door de poort. Maar overmoed me gedood. Niet versnellen als we niet hadden uitgetrokken als een kostenpost, en dat is betrapt op het achterwiel, ik gewoon vast in het asfalt. De volledige kracht van de klap viel op zijn schouder. Opstaan, ontdekte ik dat de linker arm lager is dan de juiste vijf centimeter, en van onder de huid in de buurt van het sleutelbeen iets sticks hangt. Artsen eens gemakkelijk de diagnose - "acromion kruising van de kloof." Ik wilde meteen weten wanneer ik kan terugkeren naar de sport - ik was een jaar later verteld. Een reeks mislukte operaties en schouder verwend.

Ik blijf rijden, maar altijd in pijn en ongemak. Terwijl in het ziekenhuis in een nogal hulpeloos, realiseerde ik me wat de prijs van adrenaline die ik gebruikte van rijden te krijgen. Het is al meer dan een jaar sinds de val, maar de schade zichzelf voortdurend herinnert. Maar ik besef dat ik heb lichtjes af, en ik ben blij dat het is. Velen hebben afgerond een dwarslaesie, de knie, dus ik denk dat ik had geluk. Ik heb niet meer zorgvuldig te rijden, enkel tot ik trek hoge banihopy ... voor nu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 birmiss.com. Theme powered by WordPress.