Sport en FitnessExtreme Sports

Sebastian Vettel. Facts of Life

Modern "Formule 1" is ondenkbaar zonder een van de grootste coureurs aller tijden ras waarvan de naam is Sebastian Vettel. Zijn kampioenschap karakter, vermenigvuldigd met de Duitse persistentie en pedanterie, hadden hun werk gedaan, zorgen voor hem veel succes.

Een ster is geboren

Sebastian Vettel werd geboren in Duitsland, 3 juli 1987. Geboorteplaats was de stad van Heppenheim. Het is opmerkelijk dat voordat om in "stabiele" races "Formule", de man al lang droom om zanger. Echter, de carrière van de acteur niet beschikbaar was voor hem, omdat hij volledig afwezig vocale. Maar dan was het alles wat nodig is om echt kampioen was: de wil, het hoofd koel, geduld en een brandend verlangen om te winnen.

vroege carrière

Sebastian Vettel maakte zijn debuut achter het stuur van een sportieve auto op de leeftijd van zeven jaar, deel te nemen aan wedstrijden in de karting. Na slechts een paar jaar, werd hij de erkende koning van het racen. En in de 16 jaar had hij een kans om te proberen hun hand op het stuur van de auto, "Formule 1", waarbij Sebastian was in staat om eerst proberen om de eerste plaats te winnen in het Duitse kampioenschap.

Op de leeftijd van 18, de jonge piloot wordt een deelnemer aan het Europees kampioenschap, "Formule 3". Het debuut seizoen voor de man bleek erg succesvol te zijn - 64 punten voorzien van een vrij hoge vijfde plaats beginnende toernooi. Na een relatief korte periode van tijd doorbrengt de bestuurder zijn leven in de eerste tests in de koninklijke race. Zijn eerste machine wordt Williams. Reeds in slechts een jaar, de Duitse werd de zilveren medaillewinnaar in het stadium van de wereld wedstrijden, "Formule Renault". In de race werd hij tweede bij de finish, maar later werd uitgeroepen tot de winnaar, omdat het kwam sneller concurrent werd gediskwalificeerd.

Eerste podium in de "Formule 1"

In 2006, kort voor de fase van "Formule 1" in Turkije, Sebastian Vettel ofotsialnym geworden derde rijder in het BMW-team. Tijdens dat seizoen, de jonge en veelbelovende atleet meerdere malen in de auto zat toen gehouden zitting van de vrije training. En al in 2007, Sebastian werd goedgekeurd op de post testrijder voor BMW Sauber. Dit seizoen is hetzelfde, en het debuut van de rijder in de Grand Prix, "Formule 1". Zo gebeurde het dat de belangrijkste piloot van het team - Kubica - bleek te zijn gewond, en Vettel kreeg achter het stuur van een auto. En ik moet zeggen dat Sebastian stelde niet teleur, het typen in zijn eerste race één punt, dat bij de finish achtste. Maar dan zijn carrière is blijven piloot in het eerste team Toro Rosso, waar hij zijn eerste pole en de eerste plaats in de race. Het gebeurde in de race van 2008 in Italië toen in de regen Sebastian zou de eerste worden en een wereldrecord als de jongste piloot in de geschiedenis van het prestigieuze toernooi ooit om te winnen en de race, en kwalificaties.

de hoogtijdagen

In 2009, racer Sebastian Vettel Het is het Red Bull team, afkomstig van de vervangingswaarde die de "stabiel" links David Coulthard. In dat seizoen, de Duitse wonderkind was in staat om een overwinning in de vier etappes te winnen, en aan het einde van het tweede seizoen.

Reeds in Vettel werd de echte ster van het seizoen 2010, "Formule 1". Spreken van droge cijfers, won hij vijf races een voorsprong van 4 punten dichtstbijzijnde zijn achtervolger Alonso werd kampioen op de leeftijd van 23.

In 2011, de belangrijkste rivaal van de Duitsers werd door zijn teamgenoot Mark Webber. Maar de Aussie kon niet opschieten met het team en hij niet hoger liggen dan het in hoge mate bijgedragen aan zijn nederlaag te laten zien. Op het einde, Vettel, die 11 keer verscheen op het podium eerste, nam zijn tweede titel. Zo heeft het voordeel boven de tweede medaille werd 122 punten.

2012. Fernando Alonso en Sebastian Vettel, een foto die op dat moment werden gerepliceerd miljoenen exemplaren over de hele wereld, werd weer felle rivalen op de baan. In de eerste helft van het seizoen dat hij voorafgaand aan de ervaren Spanjaard is geweest, maar uiteindelijk bleek een Duitse kampioen weer, die in staat zijn om haar achterstand te spelen voor de laatste races was zijn.

In het seizoen van 2013 tot de zomer van leiderschap voerde een hardnekkige strijd tussen Hamilton, Raikkonen, Alonso en, natuurlijk, Vettel. Maar na de zomervakantie, Sebastian eens te meer aangetoond de hoogste professionaliteit en, hebben opgedaan 9 overwinningen op rij, luid en vol vertrouwen maakte een einde aan de strijd voor de handpalm. Als gevolg daarvan - 4 jaar 4 races en titels. Geweldig resultaat!

2014 werd gekenmerkt door de invoering van nieuwe regels, wat resulteerde in Vettel was uit de leiders kooi. Uiteindelijk maakt hij de definitieve beslissing om het team te verlaten en een drie-jarig contract met Ferrari getekend.