Arts and EntertainmentBioscoop

De film is niet gevangen, geen dief / Inside Man (2006)

Bekijk het filmpje is niet gevangen, geen dief ik gebeurde lang geleden, in 2006. Toen was ik nog jong en heel vaak naar de bioscoop ging. De film is niet gevangen, geen dief, kwam ik per ongeluk. Op die leeftijd was ik geïnteresseerd in het kijken naar alleen Matrix Underworld en soortgelijke films. Eenmaal op deze prachtige detective thriller, kon ik niet kunnen bedenken dat hij me zou verlaten een uitstekende indruk op de rest van zijn leven. Misschien kan het worden vergeleken met de Millennium-trilogie van Stieg Larsson, waaruit ik veel plezier ontvangen ook.

In principe kan het verhaal niet navertellen, omdat de film niet wordt gevangen, niet een dief is een detective verhaal waarin elk detail moet worden vermeld in de bestelling. Toch zal ik zeggen een paar woorden over de plot. Op een dag in een grote tak van een bank van Amerika ging een paar mensen verkleed als werknemers, gehandicapten de beveiligingscamera's veroverde alle bezoekers als gijzelaars en werden omsingeld door de politie. Wie zal uit deze situatie, de winnaar van de politie of rovers komen?

Ik moet zeggen dat wat ik heb veroverde de film is niet gevangen, geen dief. Het feit is dat in de film I, de eerste plaats, waarderen de interessante plot. We kunnen zeggen dat de hele timing van de film, ik was komen in spanning en gretig slikte elk klein ding bevatte. Een resultaat is wat waard! We zien meteen dat de film niet wordt gevangen, was het niet een dief toegekend uitstekende schrijvers die in staat zijn om een spannende en verwarrende plot, dat is gewoon onmogelijk te voorspellen maken waren.

Speciale aandacht dient te handelen. Ze ermee omgingen met hun taak perfect, dat in de afgelopen jaren een echte zeldzaamheid. Immers, als je kijkt naar de moderne cinema, die honderden miljoenen dollars verzamelt aan de box office, de acteurs spelen er zeer overtuigend en alleen maar winnen door mooie gezichten.

Dat is alles. In principe is de herziening kwam een einde aan. Als u nog niet deze prachtige film gezien, dan op mijn website kun je online kijken niet gevangen, niet een dief in goede kwaliteit. Twee uur van je leven zal echt interessant zijn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 birmiss.com. Theme powered by WordPress.