FormatieVoortgezet onderwijs en scholen

Hoe maak ik een essay "Sport schrijven in mijn leven? Practice Guidelines

Hoe origineel te zijn en schrijf een interessant essay "Sport in mijn leven"? In de regel, een door de mens gemaakte meesterwerk geschreven karakter bestaat uit drie delen: inleiding, de belangrijkste lichaam en de conclusie.

Een essay over het thema "Sport in mijn leven": de ingang

Wat moet de proloog zijn, wat, hoe veel van de voorstellen uit? Essay "Sport in mijn leven" kan beginnen met suggestieve vragen, de antwoorden op die zal worden in detail uiteengezet in het grootste deel. Als alternatief kan de toediening als volgt opgebouwd:

"Hoe belangrijk is sport in je leven? Het is je beste vriend? Of misschien bent u zo lui dat ze niet kunnen voorstellen dat ik het doen van een oefening? Je begint de dag met ochtendgymnastiek, of liever nog 5 minuten doorbrengen in een warm bed? Wat sport is geschikt voor u? En wat is de rol van sport voor de hele wereld? '

hoofd-

Ondanks het feit dat de invoering en de sluiting zijn belangrijk, de grootste en meest informatief is het belangrijkste deel van het. Essay "Sport in mijn leven" kan de feiten in verband met deze activiteit als een geheel, bijvoorbeeld onder meer:

"Er zijn veel verschillende sporten op het moment. Iedereen kan kiezen wat hij wil. Als je vol energie bent, kunt u gaan spelen voetbal, basketbal, tennis en andere spellen."

Dan kunt u praten over sport voorkeuren in hun eigen leven:

"Wat mij betreft, ik hou van zwemmen. Ik hou van het water en kan me geen leven voorstellen zonder zwemmen. Ik ben geen professional, maar twee dagen per week toegang tot het zwembad. In de zomer ik graag zwemmen in de zee. Helaas, alle de zomervakantie in Spanje of Egypte te brengen te duur. Maar er zijn meren en rivieren, waar u ook hun tijd onderhoudend doorbrengen.

Mijn vrienden zeggen dat ik ben zeer atletisch. Maar ik denk niet mee eens. Ik wil graag meer slank en fit te zijn. En voor deze het zou leuk zijn om een fiets te rijden. En ik denk ook dat we moeten eten gezond en voedzaam voedsel om aantrekkelijk en fris uit te zien. Ik drink een glas sap en gaan joggen.

Tijdens het uitvoeren van, ik hou van muziek te luisteren. Sport en muziek - dit is mijn hobby! Leven zonder me vrij hard. Ze tillen altijd mijn sterke drank. Sport makes me smile! Pleasure is ook het kijken naar diverse sportprogramma's. Bijzonder spannend, ik denk dat de race. "

Het grootste deel van de werken van "Sport in mijn leven" is ook het vermelden waard andermans mening over dit onderwerp:

"Veel jongens zijn gek op voetbal kijken. Het merendeel van de meisjes hun voetbal obsessie niet begrijpen. Ze zijn als ze kijken naar de wedstrijd, werd het eerder waargenomen dan de techniek, gevolgd door de spelers zelf. Immers, de spelers zijn sterk en mooi. We moeten begrijpen dat elke persoon kiezen wat het beste is voor zichzelf. "

conclusie

Het laatste deel van het werk "Sport in mijn leven" moet omvatten de belangrijkste conclusie, die het gesprek zal beïnvloeden of eindstand van de auteur ingericht. De conclusie zou kunnen zijn:

"Je wilt dik en onhandig te zijn en genieten van het leven, liggend op de bank tv te kijken met een plaat van hamburgers Persoonlijk, voor mezelf, heb ik besloten dat ik een actieve positie in het leven zou moeten Iedereen moet de invloed van sport op ons leven te evalueren Sports -?.. Dit is het leven en de gezondheid It. waarborg van onze goede humeur! Laten we vrienden met de sport. "

Dat is alles, het verhaal klaar is.

Sport in het menselijk leven

Sport speelt een belangrijke rol in ons leven. Het kan worden gezien als een hobby of voor de behandeling van het serieuzer en wordt beschouwd als de belangrijkste bezigheid. Mensen in de verschillende regio's van de wereld hebben een aanbod van populaire sport.

Om het informatiever en origineel uw essay "Sport in het leven van een persoon," u kunt toevoegen aan het enige interessante statistische informatie, zoals wat 's werelds meest populaire sporten.

Top 10 populaire sporten

We noemen zulke:

  1. Football.
  2. Cricket.
  3. Basketbal.
  4. Hockey.
  5. Tennis.
  6. Volleybal.
  7. Table Tennis.
  8. Honkbal.
  9. Rugby.
  10. Golf.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 birmiss.com. Theme powered by WordPress.