Nieuws en MaatschappijBeroemdheden

Milan Dadashov: worstelen als een lifestyle

Het artikel vertelt over een interessant persoon in de wereld van de sport. Een sport die Dadasheva Milana heeft gekozen - worstelen. Nationaliteit - dagestanka, maar ze woont op het grondgebied van de Russische Federatie. Het Russische kampioen in de strijd freestyle in 2016. Ondanks zo'n jonge leeftijd, ze is een wereld-klasse MS. De meeste comfortabel gevoel in de categorie tot 48 kg.

Dadashov Milan (worstelen): biografie

Milan Kamilhanovna Dadashov werd geboren op 20 februari 1995 op het grondgebied van de Republiek Dagestan, in de stad van Izberbash. Er zijn ook andere informatie over de plaats van geboorte, maar het is niet bevestigd. Later verhuisde het gezin naar Makhachkala, waar hij begon racecarrière meisje.

Van jongs af aan gefascineerd door vechtsporten Milan, zodat zijn carrière begon op de middelbare school met lessen in judo sectie. Toen Dadashova was 15 jaar oud, dat wil zeggen, in 2010, werd ze uitgenodigd om de stad kampioenschap te vechten. Na het winnen van het toernooi, realiseerde ze zich dat de strijd dichter naar haar toe en besloot om te veranderen in een worstelen panty's. Dus in deze sport een nieuwe ster - Milaan Dadashov. Wrestling voor haar was dat de scène waar ze moesten herhaaldelijk beklimmen het podium.

Kiezen voor de strijd

Ze opgeleid in het kader van de legendarische Russische coach Kasum Nasrudinova in Makhachkala Youth. Na de overgang naar volwassen sport Milan begon te trainen Svetlana Gracheva. Deze coach heeft geholpen onthullen het talent van de jonge atleten.

Milan Dadashov (worstelen is niet alleen wat het meisje in mijn leven) is al 21 jaar geweest is erin geslaagd om twee graden te krijgen: op het gebied van economie en lichamelijke opvoeding.

Carrière Milana Dadashova

De professionele carrière van de jonge atleten begon in 2012, en de eerste successen zijn niet lang op zich wachten. In februari, Milan was de tweede op het prestigieuze toernooi Klippan Lady Open. Ongelooflijk succesvol was in april van hetzelfde jaar. Eerste Dadashov won een bronzen medaille op het toernooi in Orenburg, en vervolgens won de junior kampioenschap van Rusland. En als gevolg daarvan - een uitdaging om de jeugd nationale ploeg.

Eind mei, Milan nam de gouden medaille op de Junior Championships, die werd gehouden in de Turkse stad Ankara. In het begin van de zomer, de atleet werd de derde Europese Jeugdkampioenschap in Zagreb. Deze successen moest wachten tot 2013, toen in mei Milana Dadasheva (worstelen in de categorie tot 48 kg) werd de eerste in de jaarlijkse jeugdtoernooi na Sirakov en Ilieva, die werd gehouden in de Bulgaarse stad Varna.

En een maand voordat ze werd de kampioen van Rusland in het toernooi in Perm. Ook mei 2013 Dadashev wachtten nog eens succes - brons op de concurrentie in de Duitse stad Dormagen (in de troost finale van Milaan versloeg collega-Russische nationale team - Ekaterinu Polischuk).

Maar in juli 2013 Milaan kwam niet door de European Youth Championship, die werd gehouden in de Macedonische Skopje. Atleet zevende, gaf de strijd in de tweede ronde na het verliezen van een Duitse Katrin Henke. 2013 werd afgesloten met een verschrikkelijke blessure voor atleten - een kruisband ruptuur, die een vrij lange herstelperiode lijnen zou vereisen. revalidatie proces duurde ongeveer twee en een halve maand, waarna de atleet deel aan de Minsk toernooi, maar niet geïnd. Zijn volgende award Milan won bij de junioren wereldkampioenschappen, eindigde op de derde plaats is er, de tweede alleen voor de Japanse sporter Yu Miahara.

Successen en Awards

2015 kan veilig worden opgenomen in het actief talentvolle atleten. In het begin van de zomer, de Istanbul Junior Continentale Kampioenschappen in Milaan was de winnaar in zijn gewichtsklasse. In augustus heeft de World Junior Championships, die werd gehouden in de Braziliaanse stad Salvador, Dadashov opnieuw won brons.

2016 voor jonge atleten begonnen met de uiteindelijke derde plaats in de volwassen kampioenschap in Parijs. In het vroege voorjaar op het Europees kampioenschap onder de atleten onder de 23 jaar nam oud Milan de derde plaats in een dramatische strijd om het brons ze overwon Europees kampioen bij de junioren Violetta Ciric.

In het begin van de zomer, de volwassen kampioenschap van Rusland Milana Dadasheva, worstelen waarvoor een prioriteit geworden in je leven, gewoon niet laten concurrenten geen kans. Alle vier vooraanstaande opponentki verscheen op de bladen - het kon niet een sensatie worden genoemd, maar veel coaches en experts waren verrast door wat ze zagen.

Toen werd duidelijk dat Milan - de belangrijkste kanshebber voor een reis naar de Olympische Spelen in Brazilië om het Russische team van worstelaars in de categorie gewicht vertegenwoordigen tot 48 kg. Dadashov werd officieel opgenomen in het verzoek van de Russische Olympische ploeg in juli 2016. Volgens de meeste atleten, het was haar jeugddroom en ze is erg blij dat het zijn doel heeft bereikt.

Olympische Spelen 2016 Resultaten: Milana Dadasheva (worstelen)

Rio de Janeiro, de prestigieuze Olympisch toernooi - het leek erop dat alles wat hij wilde atleet in uw leven vervuld. Het bleef slechts om een medaille te winnen voor het Russische team, maar helaas was dit niet mogelijk. Natuurlijk, het begon allemaal geweldig - in de kwalificatie Dadashov won de Koreaanse atleet Kim Dzhoon. Maar in de 1/8 finale nederlaag tegen Jelica Yankov, die het Bulgaarse team vertegenwoordigd.