GezondheidVrouwen en gezondheid

Hoe kan ik mijn moeder te vertellen dat mijn periode niet gekomen?

"Oh, meisjes, ik weet niet over u, maar ik heb een probleem: hoe ik mijn moeder te vertellen dat mijn periode niet gekomen? Fysiek was ik gevormd in de volwassen vrouw, en de man die ik heb is dat we gaan regelmatig in seks, maar hoe dan ook ontweek tot op heden. De vertraging van een paar dagen, maar ik ben bang dat "vloog".

Echter, de laatste geslachtsgemeenschap zonder condoom was, maar hij slaagde erin om de penis te trekken uit de vagina voorafgaand aan het moment van zijn sperma "ontslagen." Wat gaat er nu gebeuren? Ik ben pas 15, en hij was nog minder. Om naar de gynaecoloog bang macht die suggereren? '

Deze artsen weten veel verhalen, maar vertel hen onervaren schoolmeisje alleen wanneer ochtendmisselijkheid begint te martelen of buik te laten groeien. Wat te doen met tieners die een lichaam vraagt, maar mijn hoofd is "niet meer dan zes windingen"? Tip één: om gesprekken op een intiem onderwerp te beginnen voordat de menstruatie zelf verklaren.

Ja, de meisjes zijn in verlegenheid gebracht als dat, maar elk van hen kan een weg te vinden, omdat niemand weet zo goed zijn kind, mijn moeder. Ze moet een gesprek zonder moraal en liefde te beginnen, want het is haar dochter.

Wie moet gaan naar de vraag "Hoe vertel ik mijn moeder dat mijn periode niet gekomen?"

Vertrouwelijke gesprekken over deze onderwerpen kan worden uitgevoerd en de psycholoog als hij kon vrienden te maken met hem en uitgegroeid tot een tiener bijna huisvader. Het zal tijd en geduld, het meisje bleek de ziel is niet denkbeeldig vriendinnen, die in staat is toestemming of excuus op de hoek van het geheim van zijn eigen leeftijd, maar nog steeds genoeg te lachen kennisgeving pikante situatie parallel aan de hele school, en hij was.

Stel je nu voor dat je een klasgenoot blog, waarin ze schreef dit hebben gevonden:

"En toch, hoe ik mijn moeder te vertellen dat mijn periode niet gekomen? Niet benaderen hetzelfde voor haar in de keuken toen ze koolsoep karbonades, en niet flappen uit het nieuws aan de drempel van waaruit de geliefde kan hebben om een ambulance te bellen. Het vereist een delicate aanpak, bijvoorbeeld, op de voorgrond zwangerschapstest zetten zonder ongelukkige twee strips. Misschien Mom raden zichzelf, en wil eerst praten?

Deze optie is natuurlijk ideaal, als de relatie in een warme familie. Zo niet, totdat het schandaal in de buurt, maar misschien ouders pokrichat weinig, en dan, gerustgesteld, beslissen wat te doen? Vanuit het huis, zeker, niet worden uitgezet: Dank je wel, dat de wet aan mijn kant, en ga naar de gynaecoloog is niet zo slecht. Nog steeds zonder moeder dat hij niet accepteren.

Het is in principe mogelijk, en de leugen die maand waren 2 dagen gewoon iets, maar alleen iemand van dit zal het makkelijker zijn? Bang om te gaan in de slaapkamer van haar ouders, maar nog erger om een gijzelaar van toxiciteit zijn, dan zal iedereen weten dat ik geen maagd en vinger por start.

Ik een beetje langer wachten, misschien is het gewoon de vertraging? '

Wat te doen als je niet maandelijks komen?

  1. Om een ouder te melden.
  2. Zorg ervoor dat de prenatale kliniek bezoeken.
  3. Word getest.
  4. Maak echografie buik.
  5. Doe jezelf niet martelen met de vraag "Hoe vertel ik mijn moeder dat ik menstruatie vertraagd?"

Het is mogelijk dat u niet zwanger bent: soms is het lichaam wordt crashen, en de maandelijkse verschuiving tot 10 dagen. Maar zodra deze periode is toegenomen, is het mogelijk dat in uw familie van de baby is binnenkort beschikbaar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 birmiss.com. Theme powered by WordPress.